Hejsansvejsan i lingonskogen!

Hallå! Var ett tag sen jag skrev här. Får väl ta ifatt lite!
Just nu sitter jag och tittar på Idol, fredagsfinalen med 90-tal. E.M.D. var ju med då också. Alltså har jag inget emot att titta på det! ;) Och påtal om Idol så ska jag se Idolerna på lördag. Kommer bli grymt kul och så får jag ju träffa den underbara Weise också! ;)
Förresten så har jag fått hem Weises kamera, som jag vann! Hihi. Fanns många fina bilder där i, dock inget jag kommer lägga upp. Känns lite sjukt att jag sitter här med hans kamera, haha, men ändå sjukt kul.

Förutom det händer det inte särskilt mycket just nu. Är ledig imorgon, så får se vad man ska hitta på!
Jag har alltså inte särskilt mycket att skriva just nu, men kan ju berätta lite om helgen nästa vecka! :)

Ha det bra.

/ Linda



Blev mycket glad när jag hittade det här i paketet.

i'm back

Tjaa! Jag är tillbaka, har haft lite fullt upp så inte haft tid att blogga..
såg  nyss på let's dance, inte lika kul för Calle & hannah åkte ut förra veckan & dom var en av mina favoritpar.
sen nu så åker Bagge ut, vem blir de nästa vecka ? hoppas ingen bra åker... ush vad kallt det är också. önskar det var sommar! <3  


tre sommarbilder.




Växjö 2009, där står jag och Linda nånstanns , ser ni oss? hahahahaha xD



:D


visst ser de härligt ut , med shorts och linne ? ;)

jag tycker ni ska kolla på Dannys nya musikvideo, f1 braa!



/ Marika ♥

Att veta vem Arne är, är en självklarhet!

Haha, jag måste skriva här också. Skrev på min egna blogg, som ni förövrigt kan läsa här).
Men, min kompis, berättade nyss det sjukaste... Hon vet inte vem ARNE WEISE är.
Vi satt och chattade och vi snackade lite om Andreas Weise (hon typ hatar honom, så vi brukar kriga lite ibland haha) och så kom jag in på Arne Weise. Då visar det sig att människan inte har en aning om vem Arne är.
Jag höll på att sätta i halsen när jag läste vad hon skrev. Jag menar, HUR kan man INTE veta vem ARNE WEISE är?! HUR?





/ Linda

Linda checkar in

Hallå!
Nu är det jag, Linda som skriver. Marika hade redan skrivit ett inlägg, så nu gör jag detsamma.
Marika hade ju även skrivit lite om hur och när vi träffats och så och jag instämmer i vad hon skriver! :)
Ska bli kul att träffas snart igen, vilket är ganska snart faktiskt! Men det återkommer vi med va? ;)

Men, jag kan ju berätta lite om mig själv då. Jag heter Linda då, jag är 17 år. Fyller 18 i december, så då blir man "vuxen". Känns väldigt bra om jag får säga det själv. Jag läser media på gymnasiet och vill min största dröm är att bli någon form av journalist, då jag älskar att skriva. Och jag bor i den urtrista staden Växjö.
Marika skrev att hon kunde vara ganska blyg, och det kan jag också vara. Kan ha väldigt svårt att "släppa loss" för människor jag inte känner. Men när spärren släpper, kan jag nog vara världens knäppaste, tramsigaste människa. Alltså är jag en galen clown innerst inne, haha.
Jag älskar att gå på konserter, finns nog ingen bättre känsla än när första tonen hörs! Mina idoler är Andreas Weise och E.M.D. Har fått höra en del skit om att jag har "dumpat" E.M.D. för Andreas Weise. Men jag kan säga att båda två är stora idoler för mig, men jag har Andreas Weise som förebild. Klart jag ser upp på E.M.D. och inspireras osv. av dom. Men inte riktigt på samma sätt som Andreas. Men jag klargör det igen, båda/alla är mina idol/idoler.
Hm, vad ska jag skriva mera? Jag vet inte riktigt. Ni får väl ställa en fråga om det skulle vara något!



Detta är väl mitt "sanna" jag, haha!


Fast jag har ju även en "normal" sida.

Tjaa!

Välkommna till min & min kompis blogg! :)

jag kan börja med att berätta lite  om mig , jag heter  Marika, är 20 år, bor i en liten stad i västra götaland.
mina intressen är gå på konserter & spelningar, dansa bugg , fota , vara med kompisar & djur . ! :) har 5 katter & en hund hos mamma som jag älskar så mycket ! min favoritmat är taccos. Jag är en ganska blyg person, men om man lär känna mig så märker man att jag inte är lika blyg längre. och jag hatar när folk dömmer en utan att veta hur man är och folk som lämnar en när  man tror att man kan lita på personen och tror att den är vän med en  :(
 
Jag  började skriva med Linda sommaren 2006 tror jag, såg  henne på en signering på vintern, men så vågade jag inte hälsa sååå blyg jag var då :( det dröjde ett år utan att vi träffades, och nästan ett helt år till .december 2008 så åkte jag till Linköping för att se Darin sjunga där, och då var Linda där, var med henne och väntade vid staketet med  hennes & hennes kompis  i  några timmar, det var så kul att vi äntligen kunde träffas efter vi skrivit så länge till varandra . på sommaren 2009 så var jag i växjö samtidigt som rix fm festival var där &  då  sov jag över hos Linda :) jag minns hur roligt det var & hur jobbigt det var att åka därifrån sen dagen efter :( sen träffades vi i eksjö lite innan EMDs  konsert i slutet på augusti, sen tappade vi bort varandra efter konserten :( , dröjde nästan ett halvår innan vi träffades igen , 10 januari var datumet,  Erik grönwall var i jönköping och hade signering , toppendagen! :) ,  sen åkte vi tåg tillsammans till  karlskrona i april förra året när EMD var där och hade signering , det var verkligen en jättrolig dag!:)) tågresan var bäst ever  haha. <33Sen träffades vi i Eringsboda när EMD uppträdde där på en kommunal fest, åkte med några andra dit, men valde att stå brevid Linda istället, de var mycket bättre plats där också :)  senaste gången vi träffades var i augusti 2010  :'( då rix fm var i växjö igen. <33 det var också kul , vi stod längst fram i mitten &  pär  i lovestoned hoppar ner och ställer sig framför oss, haha och efteråt träffar vi Darin .  dagarna vi träffas är inte så många, men dom gånger vi träffas har vi haft så kul och vi har många fina & bra minnen ihop . :D och de är X antal mil mellan oss också :/  jag är så glad att vi har träffats och att hon är en underbar vän, som jag kan prata med allt om. ;)

jag hoppas på fler underbara minnen ihop snart :) 




/Marika ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0